Intencity Festival Craiova banner

IntenCity Craiova 2024 - Trei Zile de Pasiune, Muzică și Magie Fără Precedent

Opera Română Craiova, organizatoarea Festivalului IntenCity, a lansat provocarea pentru anul 2024 prin scoaterea la licitație a amenajării scenei și a tuturor detaliilor tehnice ce vor face din Stadionul Ion Oblemenco și Sala Polivalentă adevărate temple ale muzicii și luminii. Pentru Stadionul Ion Oblemenco, se vor instala scene acoperite, instalații de sonorizare de tip line array, ecrane LED uriașe și multe altele, pentru a satisface gusturile și așteptările celor aproximativ 35.000 de spectatori așteptați. Sala Polivalentă nu va fi mai prejos, cu o scenă impresionantă, sistem de lumini inteligente, și efecte speciale ce vor completa experiența participanților.Cu o investiție impresionantă de peste 3 milioane de lei, se pregătește un spectacol de neuitat. IntenCity 2024 se anunță a fi nu doar un festival, ci o călătorie în lumea magiei muzicale și vizuale.

Opera Română Craiova - Maestru în Pregătiri pentru O Ediție Magică a Intencity Festival Craiova

Anunțul că Alan Walker, unul dintre cei mai urmăriți DJ-i la nivel global, va face parte din line-up-ul festivalului IntenCity 2024 adaugă o notă de excitare și anticipare. Este prima sa prezență în Craiova, iar fanii se pot aștepta la o seară magică, sub semnul hiturilor precum "Faded", "Alone" sau "Fire". Cu un spectacol grandios și atmosfera electrică a festivalului, Craiova devine epicentrul verii și al distracției pe 28-30 iunie 2024. Cu etapa de PRESALE deja începută, fanii sunt încurajați să-și marcheze datele și să-și asigure abonamentele la cel mai mic preț pentru acest eveniment epic.

Countdown pentru Magie la Intencity Festival Craiova:

Alan Walker, Vedeta Globală ce Încântă Publicul Craiovean

Cu intrarea echipamentelor programată pentru mijlocul lunii iunie și cu un lineup de artiști încă nerevelat, Festivalul IntenCity 2024 promite să depășească orice așteptare. Asigură-ți acum un loc la acest spectacol muzical de excepție și pregătește-te pentru trei zile de distracție, ritmuri incendiare și surprize neașteptate! Stay tuned pentru anunțarea completă a lineup-ului și fii parte din magia celei de-a treia ediții a Festivalului IntenCity la Craiova!

Craiova a fost martorul unor seri memorabile în cadrul Festivalului IntenCity 2023, care s-a încheiat cu un ecou muzical puternic atât pe Stadionul Ion Oblemenco, cât și în Sala Polivalentă. Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang, WRS, Dr. Alban, Sabrina, Jenny Berggren from Ace of Base, Haddaway, Godz of Rock with Craiova Romanian Opera Orchestra, Snap!, Bellini with Craiova Romanian Opera Ballet, Zdob şi Zdub, Manuel Riva, Subcarpaţi, Mahmut Orhan, Ummet Ozcan, Tiësto, Kiss FM party cu DJ Emil Safta şi MC Tom Crîngureanu, Alex Ferrari with Craiova Romanian Opera Ballet, Oceana, Ruslana, Enrique Iglesias, Gianluca Vacchi, DJ Addytzu, DJ Gius, Bvcovia, Marko Glass, Ian, Killa Fonic, Mindcage, Andrew Dum, AG Swifty, Brad Brunner, Dodo, Andrei Yc, Basska, Mr. Flexxx, Bad and Boujee, M.G.L., Byga & Phila & dj h, Doc, Deliric x Silent Strike, Argatu’, Mahony, Gabrian, Ve.Re, Your Midwife on Ice, Dj Sauce, Rava, Azteca, Nane, Malagamba, NotSoCommonDJ, Sigma DJ Set, Andre Rizo, Yaya, Replik , au încântat publicul cu concerte memorabile.

În 2024, așteptările sunt și mai mari, cu nume precum Alan Walker care vor transforma Craiova în centrul distracției între 28 și 30 iunie.

Ritmuri Electrizante la Intencity Festival Craiova:

O Retrospectivă asupra Ediției 2023 și Explozia Artiștilor în 2024

Pregătește-te să fii martorul unei explozii de energie și distracție! IntenCity Craiova 2024 aduce în prim-plan  mari nume ale muzicii și o atmosferă incendiară. Ia-ți abonamentul acum și fă parte dintr-un eveniment ce promite să transforme Craiova în epicentrul magiei verii. Vino și trăiește experiența unică a unei ediții cu adevărat spectaculoase!

IntenCity Festival Craiova 2024

Descoperă Magia Verii în Trei Zile Incendiare!

  1. ro
  2. en
  3. bg
  4. it
  5. sr
  6. de
Craiova city break Craiova travel guide sigla site
Craiova city break . Craiova travel guide