Parcul Nicolae Romanescu te provoacă să traversezi Podul Suspendat, o capodoperă a ingineriei și arhitecturii. Cu o panoramă spectaculoasă asupra întregului parc, podul oferă turiștilor o priveliște suspendată a naturii înconjurătoare. În cadrul Craiova city break, această atracție unică completează perfect experiența ta în Parcul Nicolae Romanescu.

Traversează înălțimile pe Podul Suspendat din Parcul Nicolae Romanescu și bucură-te de o panoramă spectaculoasă asupra peisajului natural. O experiență deosebită în inima naturii craiovene.

Podul Suspendat - O Priveliște Panoramică în Parcul Nicolae Romanescu

În inima Parcului Nicolae Romanescu, vei găsi Chioscul Fanfarei, locul unde sunetele pline de viață încântă vizitatorii. Această bijuterie muzicală adaugă o notă vibrantă experienței tale în Craiova city break. Opriți-vă pentru a asculta muzica sau pentru a participa la evenimente speciale, transformând vizita ta într-un spectacol memorabil.

Chioscul Fanfarei - Melodii Pline de Viață în Parcul Nicolae Romanescu

Parcul Nicolae Romanescu găzduiește una dintre cele mai vechi grădini zoologice din România. Aici, turiștii pot descoperi fascinantul regat animal, de la felini nobili la păsări exotice. Împrejurimile naturale oferă animalelor un mediu sălbatic autentic. Pentru cei pasionați de natură și biodiversitate, Parcul Nicolae Romanescu este destinația perfectă în cadrul Craiova city break.

Grădina Zoologică - O Aventură în Regatul Animal din Parcul Nicolae Romanescu

Explorarea Castelului Fermecat dezvăluie un univers arhitectural de poveste în Parcul Nicolae Romanescu. O călătorie în timp, încrustată cu detalii regale și o frumusețe inegalabilă în Craiova City Break.

Craiova city break te invită să descoperi bijuteria arhitecturală a Parcului Nicolae Romanescu - Castelul Fermecat. Construit într-un stil impresionant și plin de farmec, castelul adaugă un aer regal parcului. Fiecare detaliu al acestui monument arhitectural spune o poveste, transformând vizita într-o călătorie în timp. Parcul Nicolae Romanescu, un must-see în turismul Craiova city break.

Castelul Fermecat - Bijuteria Arhitecturală a Parcului Nicolae Romanescu

Parcul Nicolae Romanescu te cucerește cu un lac încântător, care oferă o priveliște pitorească și un refugiu de liniște în mijlocul agitației urbane. Aici, turiștii pot savura o plimbare romantică cu barca sau se pot bucura de peisajul natural relaxant. Parcul Nicolae Romanescu, o comoară verde în inima Craiovei city break, te așteaptă să descoperi frumusețea acestui lac încântător.

Lacul - Oglinda Cerului din Parcul Nicolae Romanescu

Descoperă rafinamentul și liniștea oferite de Glorieta din Parcul Nicolae Romanescu. Un pavilion pitoresc care adaugă o notă de eleganță și farmec în mijlocul peisajului natural impresionant.

Parcul Nicolae Romanescu te întâmpină cu Glorieta, un pavilion elegant și pitoresc, oferind un loc perfect pentru relaxare și contemplare. Cu arhitectură deosebită și grădini îngrijite, Glorieta este un punct de atracție în cadrul Parcului Nicolae Romanescu. Descoperă rafinamentul și frumusețea acestui colț de vis din inima Craiovei city break. 

Glorieta - O Oază de Liniște în Parcul Nicolae Romanescu

Parcul Nicolae Romanescu , peisaj romantic

Craiova city break te invită să explorezi una dintre cele mai impresionante destinații turistice din oraș - Parcul Nicolae Romanescu. Acest loc plin de istorie și natură oferă o experiență unică pentru turiști și localnici deopotrivă.

Înconjurat de verdeață și înfrumusețat de nuanțe cromatice, lacul din Parcul Nicolae Romanescu te îmbie la o plimbare relaxantă sau la contemplarea peisajului natural de o frumusețe unică.

Descoperă Romantismul În Parcul Nicolae Romanescu din Inima Craiovei

Parcul Nicolae Romanescu , Chioscul Fanfarei
Casa Bibescu îți dezvăluie tainele unei epoci îndepărtate în Parcul Nicolae Romanescu. O bijuterie istorică care îmbină eleganța și amintirile bogate în inima vibrantei Craiova City Break.

Casa Bibescu, un monument istoric, păstrează amintiri ale trecutului în Parcul Nicolae Romanescu. Construită pe moșia familiei Bibescu, casa a fost transformată în azil de infirmi, aducând cu sine o încărcătură emoțională și istorică. Craiova city break îți oferă ocazia să explorezi această clădire emblematică și să te conectezi cu istoria bogată a parcului.

Casa Bibescu - Martor al Istoriei în Parcul Nicolae Romanescu

Descoperă toate aceste minunății în Parcul Nicolae Romanescu, o destinație de neuitat pentru turiștii pasionați de natură, istorie și aventură în inima Craiovei printr-un city break.

ADRESA

Parc:

              Strada Nicolae Romanescu nr. 1A

              Craiova, 200738

 

Birou:

       R.A.A.D.P.F.L.

              Strada Brestei street nr. 129A

              Craiova, 200177

              Telefon: 0251 411 214

              E-mail : office@raadpflcraiova.ro

PARCUL NICOLAE ROMANESCU

  1. ro
  2. en
  3. bg
  4. it
  5. sr
  6. de
Craiova city break Craiova travel guide sigla site
parcul romanescu craiova , podul suspendat
Craiova city break . Craiova travel guide