Festivalul Mihai Viteazul Craiova Afis 2022

FESTIVALUL MIHAI VITEAZUL

Festivalul Mihai Viteazu Craiova cavaleri
festivalul Mihai Viteazu Craiova prezentarea cavalerilor si a domnitelor
Festivalul Mihai Viteazu Craiova lupte intre cavaleri

Festivalul Mihai Viteazul este un eveniment cultural important care are loc în fiecare an în Piața Buzesti din Craiova. Acest festival se desfășoară timp de trei zile și oferă ocazia de a călători în timp și de a trăi atmosfera medievală. În cadrul festivalului, spectatorii se pot bucura de o mulțime de activități care sunt organizate în spiritul epocii medievale.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale festivalului este lupta de cavaleri. În cadrul acesteia, cavalerii se întrec în lupte spectaculoase care fac deliciul publicului. Astfel, spectatorii pot admira îndemânarea și curajul cavalerilor care își pun în joc viața pentru a-și apăra onoarea și pentru a demonstra că sunt cei mai buni.

În plus, în cadrul festivalului Mihai Viteazul sunt prezentate și cavaleri medievali și domnițe. Aceștia sunt îmbrăcați în costume de epocă și își joacă rolurile cu multă pasiune și entuziasm. Astfel, spectatorii pot afla mai multe despre viața și obiceiurile din perioada medievală și pot admira frumusețea și eleganța costumelor de epocă.

Parada medievală este un alt moment important al festivalului. În cadrul acesteia, participanții defilează prin piață purtând costume de epocă și demonstrându-și abilitățile în fața publicului. Parada este un moment deosebit de frumos și impresionant, care aduce la viață atmosfera din perioada medievală.

Mestesugurile din trecut sunt prezentate în cadrul festivalului pentru a oferi spectatorilor ocazia de a vedea cum se lucra în trecut. Astfel, mestesugarii prezentă diverse obiecte de artizanat cum ar fi ceramica, țesăturile sau bijuteriile. Spectatorii pot vedea cum se lucrează aceste obiecte și pot învăța mai multe despre tradițiile și obiceiurile din perioada medievală.

Retetele de mancaruri de acum cateva sute de ani sunt un alt moment important al festivalului. Acestea sunt prezentate în cadrul unor demonstrații culinare care sunt organizate în timpul festivalului. Spectatorii pot degusta diverse preparate culinare și pot afla mai multe despre alimentația din perioada medievală.

Serile festivalului se încheie cu spectacole cu jonglerii cu foc și concerte de muzică. Aceste spectacole sunt un moment deosebit de frumos și impresionant care aduce la viață atmosfera din perioada medievală. În plus, festivalul se încheie cu un frumos foc de artificii care impresionează și încântă publicul.

În concluzie, festivalul Mihai Viteazul este un eveniment cultural important care aduce atmosfera medievală la viață și oferă spectatorilor o experiență unică în care pot învăța mai multe despre tradițiile, obiceiurile și istoria din perioada medievală. Cu activități precum luptele de cavaleri, prezentările de costume de epocă, parada medievală, mestesugurile din trecut și demonstrațiile culinare, festivalul Mihai Viteazul este un eveniment care îi impresionează și îi încântă pe toți cei care participă. Și cu serile pline de spectacole cu jonglerii cu foc și concerte de muzică, acest festival este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din Craiova și un prilej minunat de a petrece timp cu familia și prietenii.

  1. ro
  2. en
  3. bg
  4. it
  5. sr
Craiova city break Craiova travel guide sigla site
Craiova city break . Craiova travel guide