1. ro
  2. en
  3. bg
  4. it
  5. sr
  6. de
Craiova city break Craiova travel guide sigla site
Targul de Craciun Craiova, imagine generala

TÂRGUL DE CRĂCIUN CRAIOVA

TÂRGUL DE CRĂCIUN CRAIOVA

Targul de Craciun Craiova logo 2023

Descoperă Magia La Târgul de Crăciun Craiova 2023

Bine ați venit la Târgul de Crăciun Craiova 2023, un eveniment magnific care a captivat inimile a mii de vizitatori în fiecare an. După ce s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul 2022 la European Best Destinations, Târgul de Crăciun Craiova promite să aducă mai multă bucurie și surprize în 2023. Anul acesta, primăria Craiova ne-a pregătit noi surprize, inclusiv o feerie de lumini cu un număr dublu față de anul precedent - 2 milioane de beculețe strălucitoare!

Bucură-te de Feeria Crăciunului în Craiova

Tema principală a evenimentului din acest an este povestea Crăiasa Zăpezii, care va fi reflectată în întregul târg. Imaginați-vă lumina rece a Crăiesei Zăpezii, o bolta cu nori și păsări, un castel de vis, o oglindă imensă, un patinoar strălucitor, căsuțe decorate în culorile zăpezii și chiar apariția Crăiesei Zăpezii cu bagheta magică. Moș Crăciun va aduce o explozie de lumină caldă și ornamente spectaculoase în Piața Buzești, care va rămâne în amintirea voastră ca ceva neîntâlnit în România. În premieră, barurile, restaurantele și hotelurile din zona centrală se vor împodobi cu ornamente de lumină caldă, iar  Piața Teatrului va găzdui alte surprize precum cea mai mare roată din România, așa cum ne-a dezvăluit primarita Lia-Olguta Vasilescu.

Nu ratați șansa de a experimenta farmecul unic al Târgului de Crăciun 2023 din Craiova, considerat cel mai frumos din România! Casuțele vânzătorilor ambulanți, sculptate special în spiritul Crăciunului de către sculptorul craiovean Gabi Rizea, vă așteaptă cu deliciile tradiționale românești și un vin fierbinte cu scorțișoară. În plus, centrul Craiovei va fi luminat de milioane de luminițe, iar patinoarul din Piața Mihai Viteazul va fi o plăcere atât pentru adulți, cât și pentru copii. În Piața William Shakespeare, un parc de agrement special amenajat pentru copii vă așteaptă să creați amintiri magice.

Târgul de Crăciun Craiova 2023: O Destinație Imperdabilă

Faceți din Târgul de Crăciun Craiova 2023 un moment special în calendarul vostru și bucurați-vă de un city break de neuitat în inima Craiovei.

Craiova City Break: Experimentează Magia Crăciunului în 2023

Foto-Slider Targul de Craciun Craiova

Parcul Romanescu link

Poate ai timp sa vizitezi și :

Muzeul de Arta Craiova link
Craiova city break . Craiova travel guide